Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Öppna förskolan

På Lilla liten, Osby kommuns öppna förskola, finns en fin utegård med rutschkana, sandlåda och gungbil. Inomhus finns utrymme för olika aktiviteter.

Lindhem

Från och med fredagen den 15 oktober är det öppet inomhus på Lilla liten alla vardagar i veckan. Varmt välkomna!

Vad är den öppna förskolan?

Den Öppna förskolan är en träffpunkt med kompletterande förskoleverksamhet som är öppen för alla barn 0-6 år i vuxens sällskap. Den pedagogiska verksamheten är kostnadsfri och leds av en förskollärare. Här är de vuxna delaktiga och har ansvaret för sina barn.

Den Öppna förskolan är en mötesplats dit du kan gå när du är hemma med ditt barn. På Öppna förskolan får barnen möjlighet att träffa andra barn och du som förälder knyta nya kontakter. Här finns även möjlighet att rådfråga personal i medicinska eller i sociala frågor. Medtag gärna eget fika, Öppna förskolan bjuder på kaffe och te.

Det behövs ingen föranmälan för att komma till våra aktiviteter, det är bara att komma som man är. Undtaget är särskilda arrangemang där det kan vara möjligt att vi vill ha en anmälan att ni kommer.

Babycafé

På babycaféerna finns förutom förskollärare även personal med från de olika verksamheterna på Familjecentralen, mödrahälsovården, barnhälsovården samt social rådgivning.

  • Babycaféets schema för november och december är nu klart och kommer snart ut på hemsidan!
  • Måndagen den 8 november, kl.11 efter sångstunden, kommer Martina och Jennie från Familjehuset att berätta om föräldrakursen "Föräldrakraft" som det kommer finnas möjlighet att delta i till våren. Kursen vänder sig till dig som har barn i åldern 3-12 år.
  • Från och med den 15 oktober ses vi inomhus på Lilla liten varje dag!
    Det kommer fortsättningsvis finnas möjlighet att leka ute på gården för den som vill. Varmt välkomna in på Familjecentralen!


Adress:

Marklundavägen 8E, Osby

Öppettider

Öppettider på Öppna förskolan

Måndag:
10.00-12.00 (0-6 år med vuxen)

Tisdag:
13.00-15.00 ( 0-1 år med vuxen)

Onsdag:
13.00-15.00 (0-6 år med vuxen)

Torsdag: 
10.00-12.00 (babycafé, 0-1 år med vuxen)

Fredag:
10.00-12.00 (0-6 år med vuxen)


STÄNGT följande dagar:

  • Tisdagen den 26 oktober
  • Onsdagen den 27 oktober
  • Måndagen den 1 november
  • Torsdagen den 18 november

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.