Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Kartor och mätning

Kart- och GIS-avdelningen arbetar med mätningsuppdrag och geografisk information i Osby kommun. Här utförs också mätningsuppdrag, till exempel utstakning och lägeskontroll av byggnader. Kontoret har även en roll som samordnare av geodata inom kommunens verksamheter.

Målgrupper är både interna och externa användare, det kan handla om allt ifrån leverans av enkla utskrifter till digitala filer i olika dataformat. För mer omfattande användning skrivs avtal om nyttjanderätt.

Allt vårt kartdata lagras i en gemensam databas som kontinuerligt utvecklas i samverkan med Hässleholms och Östra Göinge kommuner .

All kartframställning och annan redovisning av geografisk data sker i koordinatsystem SWEREF 99 13 30 och höjdsystem RH 2000.

Kartor över Osby kommun

Villatomter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - Karta med lediga villatomter samt information om fastighetsbeteckning, adress, areal och pris. Kartan har en adress- och sökfunktion. Det går att söka på alla adresser och fastigheter i kommunen.

Detaljplanekarta Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - Med kartan är det möjligt att ta del av information om kommunens samtliga detaljplaner. Originalhandlingar såsom plankartor och planbeskrivningar är möjliga att ladda ner.

Om ni har frågor om kartornas innehåll och funktioner eller om kartorna inte skulle fungera maila gärna till gis@hassleholm.se så återkommer vi till er så fort vi har möjlighet.

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.