Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Osby kommunala musikskola

Välkommen till Musikskolan i Osby kommun. Vi erbjuder ett varierat utbud av kurser för barn och unga som vill delta i en musikalisk verksamhet efter skoltid. Är man vuxen och spelsugen finns det möjlighet till undervisning i mån av plats. Tillsammans skapar vi möjligheter att ha kul och utvecklas inom musik. Undervisningen kan vara i form av individuella lektioner, grupplektioner, i projektform, kortkurser och tillfälliga tematräffar.

Från den 6 februari finns det möjlighet att söka ledigt från skolan för att deltaga i Musikskolan på skoltid. Vill man göra det går man in på Rutin för deltagande i den kommunala musikskolan, under Dokument nedan. Där finns information och en länk till blanketten. Blanketten skickas över till rektor , som sedan meddelar beslut.

Bild på undomsband

Vi har kö på en del ämnen medans det fortfarande finns plats på andra. Du kan göra en Intresseanmälan till kurser.

Våra egna lokaler ligger på Hasslarödsvägen 12 i Osby, men vi bedriver undervisning runt om i kommunens skolor.

Välkomna!

 

Mars och den första vårmånaden! Heja!

Lördagen den 11 mars är det full aktivitet på Musikskolan då vi har en pianodag som vi håller tillsammans med Östra Göringe Musikskola. Samma lördag drar KulturCrewet till Malmö Live för en dag med workshops och en konsert.

Vi har ett musikcafé måndagen den 20/3 att se fram emot. Det startar kl. 18:00 och det blir bl.a. musik med bandet The Explosives.

I mars kan du testa på att spela fiol med Lennart Frick om du bor i Lönsboda. Det är måndagseftermiddagar som det handlar om och man kan få testa utan avgift, fram till påsklovet. Bra va! Ring eller maila Lennart så får du en tid då ni kan ses. mail: lennart.frick@osby.se eller ring honom på 0701628 569

Välkomna till allt detta ! Vi ses och hörs/ Åsa Klinthage Andersson/Musikskolechef

trumpeter

Text

Text

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.