Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Translate

Hyra lokaler och idrottsanläggningar

I Osby kommun hos Barn och utbildning, kultur och fritid finns det ett antal lokaler och idrottsanläggningar som du kan hyra. Du kan boka dessa lokaler genom att skicka en förfrågan i vårt bokningssystemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har du frågor om lokalbokningen kan du e-posta lokalbokning@osby.se eller ringa kontaktcenter på 0479-52 86 00.

Från torsdag 2 april går det inte att boka kommunens lokaler. Detta gäller till den 31 augusti och kan komma att fölängas. Läs mer här öppnas i nytt fönster

Lokaler som Osby kommun äger hyrs ut enligt de riktlinjerPDF och taxor PDFsom har tagits politiskt. Kultur och fritid har för föreningar som är aktiva i Osby kommun nolltaxa upp till fyra timmar för möteslokaler, detta enligt ett politiskt beslut se punkt A.PDF

Från 1/1 2020 tas en depositionsavgift ut på 2000 kr för privatpersoner vid bokning av Hemgården Killeberg. Depositionsavgift HemgårdenPDF beslutades av kommunfullmäktige i december 2019.

I Osby kommun finns det även flera föreningsdrivna hembygdslokaler och i denna katalogPDF kan du hitta fyra av dessa. För att hyra dessa lokaler kontaktar du respektive förenings kontaktperson.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.öppnas i nytt fönster

Lokaler för möten och arrangemang

Idrottsanläggningar