Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Hyra lokaler och idrottsanläggningar

I Osby kommun hos Barn och utbildning och Kultur och fritid finns det ett antal lokaler och idrottsanläggningar som du kan hyra. Du kan boka dessa lokaler genom att skicka en förfrågan i vårt bokningssystem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Har du frågor om lokalbokningen kan du e-posta lokalbokning@osby.se eller ringa kontaktcenter på 0479-52 86 00.

Uthyrningen av kommunens lokaler återupptas. Håll dig uppdaterad här. Öppnas i nytt fönster.

Lokaler som Osby kommun äger hyrs ut enligt de riktlinjer och taxor som har tagits politiskt. Kultur och fritid har för föreningar som är aktiva i Osby kommun nolltaxa upp till fyra timmar för möteslokaler, detta enligt ett politiskt beslut (se punkt A).

Riktlinjer för uthyrning av lokaler. Pdf, 64 kB.

Taxor för uthyrning av lokaler. Pdf, 107 kB, öppnas i nytt fönster.

Politiskt beslut kring möteslokaler. Pdf, 734 kB.

Från 1/1 2020 tas en depositionsavgift ut på 2000 kr för privatpersoner vid bokning av Hemgården Killeberg. Depositionsavgift Hemgården beslutades av kommunfullmäktige i december 2019.

Depositionsavgift för Hemgården. Pdf, 356 kB.

I Osby kommun finns det även flera föreningsdrivna hembygdslokaler och i katalogen som listas nedan kan du hitta fyra av dessa. För att hyra dessa lokaler kontaktar du respektive förenings kontaktperson.

 Katalog för övriga samlingslokaler Pdf, 615 kB..

Läs om hur vi hanterar personuppgifter. Öppnas i nytt fönster.


För att få boka en lokal krävs följande:

Föreningar och privatpersoner ansvarar för att följa myndigheternas allmänna råd för att minska smittspridning.

Det är viktigt att personerna som bokar och utövar idrott i lokalerna följer de allmänna råden för hur man som enskild kan minimera risken för smittspridning, det vill säga att stanna hemma vid minsta symtom.

Lokaler för möten och arrangemang

Idrottsanläggningar