Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Hyra lokaler och idrottsanläggningar

I Osby kommun finns det ett antal lokaler och idrottsanläggningar som du kan hyra. Du kan boka dessa lokaler genom att skicka en förfrågan i vårt bokningssystem. För att systemet ska fungera som bäst rekommenderar vi att du använder en dator med webbläsarna Firefox eller Chrome. Systemet använder sig av inloggningsverktyget Mobilt BankID.

Hur bokar jag?

För att du ska kunna boka måste du ha ett användarkonto. Är du privatperson tryck på logga in - välj privatperson. Välj sedan ny kund och uppge dina personuppgifter. Vill du registrera en förening kontakta osbyfritid@osby.se för registrering. För att systemet ska fungera som bäst rekommenderar vi att du använder webbläsarna Firefox eller Chrome. Systemet använder sig av inloggningsverktyget Mobilt BankID. Har du inget bank-id kontakta telefonväxeln: 0479-52 80 00 eller skicka ett mejl till Kultur och fritid: osbyfritid@osby.se. Är du osäker på hur du skapar ett konto kan du kika på vår lathund.

Lathund Skapa användarkonto » Pdf, 571 kB.

Boka lokal

Efter du skapat ett konto och är inloggad kan du göra en bokning. Det gör du genom att gå in på lokalbokning under objekt och leta upp lokalen du önskar att boka.

Lathund för bokningar » Pdf, 792 kB.

Bokningssystem för lokaler »

Hämta och lämna nyckel eller tagg

Vid bokningar av endast 1-3 tillfällen hämtas nyckel/tagg på Kontaktcenter. Vid bokningar av fler tillfällen hämtas nyckel/tagg hos Kultur och fritid. Ta kontakt med Sandra Hellsing för att boka en tid för hämtning.

E-post: sandra.hellsing@osby.se
Telefonnummer: 0479-52 86 71

Nyckel/tagg till Medborgarhuset och Lönsboda sporthall kan även hämtas på Lönsboda bibliotek under bibliotekets öppettider.

Nyckel/tagg till Hemgården och Killebergskolans gymnastiksal kan även hämtas på Killebergs bibliotek under bibliotekets öppettider

Lokaler för möten och arrangemang

Idrottsanläggningar

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.