Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Jobb och praktik

Är du nyfiken på Osby kommun som arbetsgivare? I Osby kommun finns det många möjligheter. Vi är en arbetsgivare med ett hundratal olika yrken och cirka 1 100 medarbetare. Under de närmaste åren behöver vi anställa ett stort antal personer som ska ersätta de som går i pension. Kanske är du vår nästa medarbetare?

Anställning

Vill du vara en viktig del av dagens och framtidens utveckling? På sidan Lediga jobb kan du hitta alla våra lediga tjänster och vikariat.

Lediga jobb i Osby kommun.

Timvikarier förskola, grundskola och fritidshem

Kommunen har ett kontinuerligt behov av timvikarier till förskolor, grundskolor och fritidshem. Registrera dig på Vikariebankens hemsida och skicka in en intresseanmälan om du vill jobba som vikarie inom barn och utbildning.

Praktik

Är du arbetslös och vill få arbetslivserfarenhet? Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen för att erbjuda praktikplatser i vår verksamhet. Kontakta din handläggare och för en dialog om vilka möjligheter som finns för dig att söka praktik i Osby kommun.

Verksamhetsförlagd praktik

Är du student och är intresserad av verksamhetsförlagd praktik eller vill skriva examensarbete om Osby kommun? Ta kontakt med chefen för den verksamhet du är intresserad av och fråga vilka möjligheter som finns. Kontaktuppgifter hittar du antingen via respektive verksamhet eller genom kommunens växel.

Feriepraktik

Är du ung kommuninvånare som slutar 9:an eller första året på gymnasiet till sommaren? Då kan betald feriepraktik kan vara något för dig. Läs mer om feriepraktik här.