Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Jobb och praktik

Är du nyfiken på Osby kommun som arbetsgivare? I Osby kommun finns det många möjligheter. Vi är en arbetsgivare med ett hundratal olika yrken och cirka 1 100 medarbetare. Under de närmaste åren behöver vi anställa ett stort antal personer som ska ersätta de som går i pension. Kanske är du vår nästa medarbetare?

Lediga jobb

Vill du vara en viktig del av dagens och framtidens utveckling? På sidan Lediga jobb kan du hitta alla våra lediga tjänster och vikariat.

Lediga jobb i Osby kommun

Vikariepoolen - Timvikarier till förskola, grundskola och fritidshem.

Att jobba som vikarie erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser samt knyta värdefulla kontakter. Du väljer själv dina arbetstider och kan skaffa dig arbetslivserfarenhet inom ett område som du är intresserad av. Om du är intresserad att jobba i vår vikariepool är du välkommen att maila in din ansökan med CV och personligt brev till vikariepoolen@osby.se.

Grundskola

Som vikarie bidrar du till en bättre skola för eleverna där utforskande och nyfikenhet att lära är i fokus. Till grundskolans vikariebank söker vi dig som trivs i en pedagogisk roll, tycker om att lära ut och skapa en bättre morgondag för eleverna. Om du är utbildad eller studerar till lärare är det ett plus. Du kan arbeta i alla våra verksamheter från förskoleklass, årskurs 1–9 och fritidshem.

Förskola

Till förskolans vikariebank söker vi dig som är pedagogisk och vill vara med att bidra till en rolig, trygg och lärorik förskola. Tillsammans med dina kollegor ger du varje barn möjlighet till lärande och utveckling genom att leka, skapa och utforska.

I din ansökan vill vi att du bifogar ett utdrag ur belastningsregistret. Du beställer ett belastningsregister för arbete inom skola eller förskola från Polisen, att beställa ett utdrag ut belastningsregistret är gratis.

Utdrag för arbete inom skola eller förskola - Polisen.se

Stöd till arbetssökande

Verksamhetscentret Osby kommun Kompetensa erbjuder olika former av stöd för att få invånare som står utanför arbetsmarknaden till studier eller arbete.

Osby kommun Kompetensa

Praktik

Är du arbetslös och vill få arbetslivserfarenhet? Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen för att erbjuda praktikplatser i vår verksamhet. Kontakta din handläggare på arbetsförmedlingen för mer information.

Verksamhetsförlagd praktik

Är du student och är intresserad av verksamhetsförlagd praktik eller vill skriva examensarbete om Osby kommun? Ta kontakt med chefen för den verksamhet du är intresserad av och fråga vilka möjligheter som finns. Kontaktuppgifter hittar du antingen via respektive verksamhet eller genom kommunens växel.

Sommarvikariat och feriepraktik

Är du ung kommuninvånare som slutar nian eller första året på gymnasiet till sommaren? Då kan betald feriepraktik vara något för dig.

Sommarvikariat och feriepraktik