Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Föreningsliv

I Osby kommun finns ett fantastiskt föreningsliv med cirka 200 registrerade föreningar. Merparten av invånarna är engagerade i någon förening och det finns aktiviteter inom många olika intresseområden. Verksamheten för ungdomar är stor och många ovärderliga ledare ställer upp på sin fritid vilket ser till att föreningsintresset fortlever och utvecklas.

Föreningsregister

I Osby kommun har vi ett föreningsregister för att marknadsföra föreningarna i kommunen samt lyfta det rikliga utbudet av aktiviteter som finns här. Föreningsregistret når du via föreningskatalogen som finns i smartbooks föreningsportal.

Om ni vill att er förening ska finnas med i föreningsregistret skall ni anmäla era uppgifter om föreningen till Kultur och Fritid.

Lovaktiviteter

Planerar eller vill er förening hålla i en lovaktivitet på ett skollov?

Hör av er till Kultur och fritid så lyfter vi era aktiviteter i ett gemensamt lovprogram.


Aktuella åtgärder och restriktioner som rör föreningar och evenemang

Nyheter i föreningslivet

  • Informationsträff LOK-stöd, närvarorapportering och kommunfil i Osby RF-SISU Skåne och Osby kommun bjuder in till en träff för föreningar som rapporterar in verksamhet via IdrottOnline och Actor Smartbook.Välkomna till Osby bibliotek den 31/1 kl 18-19.30Läs mer och anmäl er til informationsträff om lokalt aktivitetsstöd
  • Planering för idrottsskola i Osby kommun Läs mer om planering för idrottskola i Osby kommun Pdf, 33 kB. och anmäl er förenings intresse!
  • Vad tycker du om Osby kommuns kultur- och fritidsutbud? Vi är nyfikna på vad just du tycker om det kultru- och fritidsutbud som finns i kommunen.Besvara gärna vår enkät om kultur- och fritidsutbudet  så tar vi med synpunkterna i vårt förbättrningsarbete.Tack på förhand!
  • Anmäll er förening att delta i trygghetsvandringar! Vi söker nu fler föreningar som vill delta i kommunens trygghetsvandringar.Trygghetsvandringar Pdf, 2 MB. är ett samarbete mellan Osby kommun, Länsförsäkringar och kommunens föreningar.Ta kontakt med frida.borgstrom@lansforsakringar.se för mer information och intresseanmällan

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.

Händer och fötter i en ring