Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Translate

Föreningsliv

I Osby kommun finns ett fantastiskt föreningsliv med cirka 155 registrerade föreningar. Merparten av invånarna är engagerade i någon förening och det finns aktiviteter inom många olika intresseområden. Verksamheten för ungdomar är stor och många ovärderliga ledare ställer upp på sin fritid vilket ser till att föreningsintresset fortlever och utvecklas.

Nyheter

Sommartider hos Kultur och Fritidsadministrationen

Under vecka 27 (1/7-7/7) är det lågbemanning på Kultur och fritidsadministrationen.

Under veckorna 28, 29, 30 och 31 är det stängt (8/7 - 4/8). Det medför att alla frågor om föreningsstöd, inlogg till föreningsportalen och utkvittering av nyckel till schemalagda bokningar få återkomma innan eller efter dessa veckor.

Under veckorna 29, 30 och 31 (15/7 – 4/8) hänvisar vi till självbetjäning för tillfälliga lokalbokningar och under vecka 28 går det fortfarande bra att kontakta växel och kontaktcenter.

Ska nyckel utkvitteras för tillfälliga bokningar eller det finns andra frågor vänd er till Osby kommuns växeln så kopplar de dig vidare till rätt person.

Telefonnummer: 0479-52 80 00

Slutrapport Föreningsmässan

I oktober 2018 genomfördes en Föreningsmässa i Osbys sim och sporthall. I slutrapportenPDF går det att läsa hur många som kom, vilka som var med och om det finns ett intresse att genomföra det igen.

Förslag till utegym färdigt

Sedan en tid tillbaka har en grupp studenter från Malmö Universitet arbetat med ett förslag till utegym vid idrottsplatsen i Osby. I förundersökningenPDF presenteras detta förslag.

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.

Händer och fötter i en ring