Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Press och information

Här hittar du information som framförallt riktar sig till dig som arbetar inom media, kommunens grafiska profil samt kontakt­uppgifter till pressansvarig och oss som jobbar inom kommunikation.

Nyheter från och om Osby kommun

Osby kommun publicerar regelbundet nyheter och information på vår webbplats, i sociala medier och på Mynewsdesk. Om du inte hittar det materialet du söker och behöver, kontakta då kommunens kommunikationsstrateg eller kommunikatör, vars kontaktuppgifter du hittar under rubriken Kontakt på denna sida.

Pressmeddelanden

Pressmeddelanden från Osby kommun publiceras på tjänsten Mynewsdesk. På Osby kommuns sidor på Mynewsdesklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du nyheter, pressinbjudningar, bilder och pressmeddelanden, som också skickas till registerade nyhetsredaktioner och journalister. Om du behöver annat material kontaktar du kommunens kommunikationsstrateg.

Presskontakter

Är du journalist och har frågor, kontakta i första hand vår kommunikationsstrateg Pelle Månsson.
Kontaktuppgifter till förvaltningar och förvaltningschefer hittar du under Kontakta kommunen eller via de olika kontaktvägarna längst ned i sidfoten på denna sida.

Grafisk profil

Osby kommuns grafiska profil är viktig för den samlade bilden av kommunen. Den är också en del av vårt ansikte mot omvärlden. I ord, bild, färg och form skapar vi en tydlighet för mottagaren. Den grafiska profilen gör att vi blir enhetliga och vi lär omgivningen att känna igen Osby kommun. Du kan läsa mer om den grafiska profilen på Osby kommuns grafiska profilsajtlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här kan du även ladda ner logotyper med mera.

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.