Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Press och information

Här hittar du information som riktar sig till dig som arbetar inom media, kommunens grafiska profil och kontakt­uppgifter till oss som jobbar med kommunikation.

Nyheter från och om Osby kommun

Osby kommun publicerar regelbundet nyheter och information på vår webbplats, i sociala medier och på Mynewsdesk. Om du inte hittar det du söker, hör gärna av dig till oss.

Pressmeddelanden

Pressmeddelanden från Osby kommun publiceras på Mynewsdesk. På Osby kommuns sidor på Mynewsdesklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du nyheter, pressinbjudningar, bilder och pressmeddelanden.

Presskontakter

Är du journalist och har frågor, kontakta gärna vår kommunikationsstrateg för att komma till rätt person. Kontaktuppgifter till förvaltningar och förvaltningschefer hittar du under Kontakta kommunen.

Grafisk profil

Den grafiska profilen gör att vi blir enhetliga och vi lär omgivningen att känna igen Osby kommun. Den är en del av vårt ansikte mot omvärlden. I ord, bild, färg och form skapar vi en tydlighet för mottagaren. Du kan läsa mer om den grafiska profilen på Osby kommuns grafiska profilsajtlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här kan du även ladda ner logotyper med mera.

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.