Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Årets första kommunfullmäktige sammanträder den 4 mars

Motion om trafiksäkerheten på riksväg 15, medborgarförslag om sydostlänken samt om digitala verktyg och läromedel i skolan. Detta och mycket mer kommer diskuteras när årets första kommunfullmäktige sammanträder på måndag den 4 mars klockan 18.00 i fullmäktigesalen i Osby kommunhus. Du kan följa kommunfullmäktiges sammanträden på plats eller via webbsändningen. Sammanträdet börjar 18.00, då börjar det även sändas live. Vill du hellre titta på sändningen i efterhand går det också bra.

Kommunfullmäktiges sammanträden är offentliga för allmänheten. Sammanträdet den 4 mars börjar klockan 18.00 i fullmäktigesalen i Osby kommunhus. Då startar även sändningen som pågår till sammanträdets slut. Du kommer till sändningen genom att klicka på knappen nedan.

OBS! Tyvärr upplever vi tekniska problem och har endast två av tre kameror tillgängliga under sändningen. Ljudet fungerar som det ska.

Tidigare webbsändningar

Vi samlar alla webbsändningar av kommunfullmäktige på hemsidan så att du ska kunna se dem när som helst. Tidigare har vi våra webbsändningar sänds via Youtube. Vi har nu ett nytt webbsändningsverktyg som kommer sända via en annan sida. Du hittar alla tidigare sändningar på vår Youtube-kanal. Följ länkarna nedan för att se de gamla eller komma till vår nya sida.

Tidigare webbsändningar

Här publiceras nya webbsändningar

Kallelser

Vill du läsa dagordningen och handlingar till ärenden som ska behandlas på sammanträdet? Följ länken nedan.

Kallelser kommunfullmäktige

Bild