Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Lär känna vår miljö- och byggförvaltning

Bygglov, enskilda avlopp, miljö- och hälsoskydd och livsmedel är ett axplock av det som hanteras av vår miljö- och byggförvaltning. Myndighetsansvaret är omfattande och berör många, därför bjuder vi nu in till en kväll där du kan träffa både tjänstepersoner inom förvaltningen och politiker i miljö- och byggnämnden. Här får du veta mer om vårt uppdrag och chans att ställa frågor. Välkommen till Osby kommunhus onsdagen den 21 februari klockan 18.00-19.30.

Som invånare i kommunen har du kanske någon gång haft kontakt med vår miljö- och byggförvaltning. Till exempel om du som privatperson ska bygga om i hemmet och behöver söka bygglov eller om du som företagare hanterar livsmedel.

Vi arrangerar nu ett kvällsmöte där alla som bor och verkar i kommunen är inbjudna, både privatpersoner, näringslivet och föreningar. På mötet kommer du få veta mer om vilka vi är och vad vi har för ansvar. Det kommer även finnas tid för mingel och frågestund om du har några funderingar du vill lyfta. På plats kommer finnas tjänstepersoner inom miljöskydd, livsmedelskontroll och bygglov, förvaltningschef för miljö- och bygg och ordförande i miljö- och byggnämnden.

När: 21 februari klockan 18.00-19.30

Var: Sammanträdesrum Osby, Västra storgatan 35 i Osby.

Varmt välkomna!

Näset grusväg under sommaren med gröna träd