Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Kommunfullmäktige sammanträder måndag den 30 oktober

Måndag den 30 oktober är det dags för kommunfullmäktige. På dagordningen hittar vi bland annat beslut om Killebergsskolan och gymnasieskolans organisation. I Osby kommun kan du följa kommunfullmäktiges sammanträden på plats eller genom en webbsändning. Sammanträdet börjar 18.00, då börjar det även sändas live via Osby kommuns YouTube-kanal. Vill du hellre titta på sändningen i efterhand går det också bra.

I tidningen Espresso har vi annonserat att Allmänhetens frågestund kommer finnas med i dagordningen till kommunfullmäktige den 30 oktober. Den punkten finns med i samband med budgetbeslut. Beslut om budget var planerat att tas under nästa kommunfullmäktige men har nu flyttats fram. Därför kommer även Allmänhetens frågestund flyttas fram och inte finnas med i dagordningen den 30 oktober.

Kommunfullmäktiges sammanträden är offentliga för allmänheten. Sammanträdet den 30 oktober börjar klockan 18.00 i Folkets park Granada, Lönsboda. Då startar även sändningen som pågår till sammanträdets slut. Du kommer till sändningen genom att klicka på knappen nedan.

Följ kommunfullmäktige

Tidigare webbsändningar

Vi samlar alla webbsändningar av kommunfullmäktige på hemsidan så att du ska kunna se dem när som helst.

Tidigare webbsändningar

Kallelser

Vill du läsa dagordningen och handlingar till ärenden som ska behandlas på sammanträdet? Följ länken nedan.

Kallelser kommunfullmäktige

Domarklubba ligger på bord