Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Musikkväll i Gylsboda

Välkomna till en fantastisk musikkväll!

Onsdagen den 16 augusti kl 18:00, OBS ny tid!!! Sliperiet Gylsboda

Artisterna bjuder till en fantastisk musikkväll från utescenen vid Sliperiet Gylsboda. Ni som var vid allsångskvällen i våras har träffat Niclas Blomqvist och Jesper Pettersson. Nu har de med sig Stina Elgtberg som är hemma tillfälligt från karriären i USA. Lovorden efter allsångskvällen kommer bara att fyllas på efter denna musikaliska fest.

Fri entré. Den som vill och kan swishar valfritt till artisterna som vi vill att skall fortsätta bjuda på dessa underbara upplevelser. Mat & fika kommer att finnas att köpa till väldigt humant pris i vårt utomhuskök. Ta med er stol, kanske en extra filt (men ni kommer inte att kunna sitta stilla) och allra bästa humöret- det infinner sig i alla fall snabbt i denna miljö och med sådan underhållning. Kom med! Det blir superkul!

OBS OBS OBS !!!! Ett tillägg sedan affischen trycktes. Redan kl 18 kan ni komma och äta! Överraskningsunderhållning till maten! Det blir Bauch x 2!! Fru Bauch kockar på Muurikkan och herr Bauch spelar i mattältet. Ta chansen och slipp laga mat på onsdagskvällen, kom ner för en riktigt gemytlig helkväll!

Alltså: Oh la la vilken kväll vi skall ha!! Kom redan kl 18 så har fru Bauch Muurikkan redo med middagen klar, så slipper ni stå & kocka på onsdagskvällen. Herr Bauch underhåller i mattältet och kl 19 drar konserten igång. Nu slipper ni åka till staterna utan ni kan höra STINA med eget material i Gylsboda!! Niclas kommer också att köra eget material och så blir det en del andra hits också. Alltså hur lyxigt??!! Fantastiska människor som gör detta möjligt, passa nu på och kom för att uppleva en magisk kväll!!
Välkomna. Och du, hjälp gärna till att dela & bjuda in så ingen missar tillfället. Tack.

Arrangör: Sliperiet Gylsboda
Entré: Fri(villig)
Producent: Niclas Blomqvist
Kontaktperson: Pia Lindberg tel 070-310-91-62 gylsbodapia@gmail.com
Webbplatsadress: www.sliperietgylsboda.se
Evenemangets längd: 1 tim trubadur, 1,5 tim konsert ingen paus
Målgrupp: Alla som vill njuta en härlig kväll med bra underhållning i underbar miljö.

Fotograf / Upphovsrättsinnehavare Pia Lindberg