Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Välkommen till Öppet hus på Musikskolan

Vad är det bästa med Musikskolan? Jo att man får lära sig spela instrument och samtidigt träffa kompisar menar Benjamin Wetterqvist och Ida Mannheimer som båda går på Musikskolan i Osby. Nu bjuder Musikskolan in till en inspirationskväll fylld med musik där du kan testa på olika instrument, träffa lärare och lyssna på en liten konsert av lärarbandet.

Benjamin och Ida är två av våra yngre deltagare på Musikskolan. De har testat på flera olika instrument, bland annat fiol, blockflöjt, piano och gitarr. När vi träffar dem sitter Ida bakom pianot och spelar Roxettes hitlåt ”It must have been love” som hon lärde sig innan sommaren och nu efter lovet försöker komma ihåg hur den gick. Benjamin sitter med sin gitarrlärare David och repeterar vad de har gått igenom tidigare. För Benjamin är det gitarr som är roligast och han spelar mycket hemma.

- Det är roligt att lära sig spela gitarr för nu kan jag spela det när som helst. Jag spelade på min mormors 80-årskalas senast, det var spännande, berättar Benjamin.

Är du också intresserad av att börja spela ett instrument eller sjunga? Välkommen till Öppet hus på Musikskolan för att få veta mer. Under tre kvällar finns det möjlighet att besöka oss, välkommen!

Måndag 5/9 17:30–19:00 Gamla matsalen/Örkenedsskolan Lönsboda
Tisdag 6/9 17:30–19:00 Killebergsskolan
Torsdag 8/9 17:30–19:00 Hasslarödsskolan/Musikskolan Osby

Ida sitter vid pianot
Benjamin och Ida utanför Musikskolan

Benjamin och Ida hälsar alla välkomna till Musikskolan.

David, benjamin, Ida och åsa spelar gitarr och piano