Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Translate

Öppen förskola och babycafé

På Lilla liten, Osby kommuns öppna förskola, finns en fin utegård med rutschkana, sandlåda och gungbil. Inomhus finns utrymme för olika aktiviteter.

Från den 24 augusti håller Lilla Liten öppet igen. Vi håller till utomhus på innergården och följer myndigheternas rekommendationer. Se rutan till höger för aktuella öppettider.

Det behövs ingen föranmälan för att komma till våra aktiviteter, det är bara att komma som man är. Undtaget är särskilda arrangemang där det kan vara möjligt att vi vill ha en anmälan att ni kommer.

För aktuell information besök Lilla Litens Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad är den öppna förskolan?

Den Öppna förskolan är en träffpunkt med kompletterande förskoleverksamhet som är öppen för alla barn 0-6 år i vuxens sällskap. Den pedagogiska verksamheten är kostnadsfri och leds av en förskollärare. Här är de vuxna delaktiga och har ansvaret för sina barn.

Den Öppna förskolan är en mötesplats dit du kan gå när du är hemma med ditt barn. På Öppna förskolan får barnen möjlighet att träffa andra barn och du som förälder knyta nya kontakter. Här finns även möjlighet att rådfråga personal i medicinska eller i sociala frågor.

Babycafé

På babycaféerna finns förutom förskollärare även personal med från de olika verksamheterna på Familjecentralen, mödrahälsovården, barnhälsovården samt social rådgivning.

Exempelbild

Öppettider

Öppettider på Öppna förskolan

Måndag:
10.00-12.00 (0-5 år med vuxen)

Tisdag:
13.00-15.00 (babycafé, 0-1 år med vuxen)

Onsdag:
13.00-15.00 (0-5 år med vuxen)

Torsdag: 
10.00-12.00 (babycafe, 0-1 år med vuxen)

Fredag:
10.00-12.00 (0-5 år med vuxen)