Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Aktiviteter i Osby simhall

Nedan presenteras vilka aktiviter Osby simhall erbjuder. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig via telefon, mail eller besöka oss.

Bokningsbara aktiviteter

Sommarsimskola

I år erbjuder vi sommarsimskola för barn födda 2018 eller tidigare. Simskolan pågår i 3 veckor med start torsdagen den 13 juni. Inskrivning i simhallen torsdagen den 30 maj klockan 17.00.

Barn från andra kommuner är välkomna med sin anmälan från och med måndagen den 3 juni på telefon 0479-528212.

Simmis

En gruppaktivitet för ungdomar med funktionsnedsättning.

Detta är en ledarledd aktivitet av simhallens personal, en aktivitet där vi planerar olika sim-, bad- och lekövningar. För ungdomar från 11 år till 18 år med funktionsnedsättning. Ungdomar som har assistent ska ha badande assistent med sig. En aktivitet i simhallen på tisdagar mellan klockan 15.15-16.00.

Start vecka 36 den 3 september, avslutning vecka 51 den 17 december (ej lov och studiedagar)

Kostar 200:- för en termin.

Frågor? Ring Osby simhall och prata med Jenny eller Birgitta, 0479-528212

Vattengympa

Du jobbar aktivt med din egen kropp och vattnet som motstånd, även olika typer av redskap förekommer. Detta är en effektiv och skonsam träning för hela kroppen. En kurs är 12 tillfällen.

Ny kurs startar tisdagen den 10 september (v.37) klockan 14.15-15.00.

Anmälan från och med måndagen den 26 augusti klockan 08.00 via simhallens bokningssystem som du hittar på vår förstasida

Cirkelträning

På cirkelträningen ställer vi upp 10 stationer runt i bassängen, och går runt för att ta del av alla moment. Här använder vi oss av hela kroppen och flera redskap för att träna styrka, balans och kondition. En kurs är 12 tillfällen.

Ny kurs startar torsdagen den 12 september (v.37) klockan 18.30-19.30.

Anmälan från och med måndagen den 26 augusti klockan 08.00 via simhallens bokningssystem som du hittar på vår förstasida

Vuxensimskola

Kan du inte simma? Känner du dig inte trygg i vattnet? Är du osäker och kanske rädd? I så fall kan vi hjälpa dig. En kurs är 10 tillfällen.

Ny kurs startar torsdagen den 19 september (v.38) klockan 17.30-18.15.

Anmälan från och med måndagen den 26 augusti klockan 08.00 via simhallens bokningssystem som du hittar på vår förstasida

 


Aktiviteter under allmän badtid

Motionssim

Att simma är en skön avkoppling och mycket mer än så. Det är också en av de mest allsidiga träningsmetoder vi kan komma på. Skonsamt mot kroppen, muskelbyggande, konditionshöjande och effektivt fettförbrännande. Har du inte simmat förr är det en bra tid nu. Under allmänbad har vi oftast en bana till motionssim. Är du ute efter något extra rekommenderar vi måndagskvällens motionssim från klockan 18.30, torsdagar mellan 14.00-16.00 eller under morgonsimmet.

Morgonsim

På onsdagar och fredagar mellan 06.00-09.00 erbjuder vi motionssimning. Då strömmar avslappnande musik ur högtalarna samtidigt som vi dämpar belysningen och tänder levande ljus.

Allmänbad

Under denna tiden har vi öppet för alla som vill bada, leka och simma.

Barnkalas

Visste du att man kan ha sitt kalas i simhallen? För mer information och bokning kontakta simhallen så hjälper vi dig.


Övrigt

HLR

Osby simhall erbjuder Vuxen-HLR utbildningar till de som är intresserade. Kursen tar cirka 2 timmar och då går vi igenom grunderna i HLR, hur en hjärtstartare fungerar och hur man gör när man sätter i halsen. Ta kontakt med simhallen för prisuppgift eller för att boka en kurs.

Bastuextrem

Boka en kväll med en spännande bastupplevelse för dig och ett gäng som du sent kommer att glömma. Vi bastar i olika dofter med olika upplevelser som till exempel insmörjning med honung och salt. I mellan de 4 olika sittningarna bjuds du på fruktbuffé och dricka och man kan ta ett dopp i bassängen. Hela aktiviteten tar ca 2,5 timmar. Ta kontakt med simhallen för prisuppgift, frågor och bokning.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olika flytleksaker ligger vid en poolkant
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tre blockljus är tända, i bakgrunden syns en swimmingpool 

 

 


Handdukar i olika färger står bredvid en hink inuti en bastu. I bakgrunden syns tre tända blockljus