Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Translate

Aktiviteter

Nedan presenteras vilka aktiviter Osby simhall erbjuder. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig via telefon, mail eller besöka oss.

Bokningsbara aktiviteter

Vattengympa

Du jobbar aktivt med din egen kropp och vattnet som motstånd, även olika typer av redskap förekommer. Detta är en effektiv och skonsam träning för hela kroppen.

Mer information kommer när det är dags att starta nya grupper.

Cirkelträning

På cirkelträningen ställer vi upp 10 stationer runt i bassängen, och går runt för att ta del av alla moment. Här använder vi oss av hela kroppen och flera redskap för att träna styrka, balans och kondition.

Mer information kommer när det är dags att starta nya grupper.

Vuxensimskola

Kan du inte simma? Känner du dig inte trygg i vattnet? Är du osäker och kanske rädd? I så fall kan vi hjälpa dig.

Mer information kommer när det är dags att starta nya grupper.

Sommarsimskola

Varje sommar erbjuder vi alla barn från 6 år att vara med i sommarsimskolan. Simskolan startar direkt efter skolavslutningen. Simskolan är under 3 veckor, måndag - fredag på förmiddagar. Mer information om anmälan kommer i Maj.


Aktiviteter under allmän badtid

Motionssim

Att simma är en skön avkoppling och mycket mer än så. Det är också en av de mest allsidiga träningsmetoder vi kan komma på. Skonsamt mot kroppen, muskelbyggande, konditionshöjande och effektivt fettförbrännande. Har du inte simmat förr är det en bra tid nu. Under allmänbad har vi oftast en bana till motionssim. Är du ute efter något extra rekommenderar vi måndagskvällens motionssim från klockan 18.30, torsdagar mellan 14.00-15.30 eller under morgonsimmet.

Morgonsim

På onsdagar och fredagar mellan 06.00-09.00 erbjuder vi motionssimning. Då strömmar avslappnande musik ur högtalarna samtidigt som vi dämpar belysningen och tänder levande ljus.

Allmänbad

Under denna tiden har vi öppet för alla som vill bada, leka och simma.

Barnkalas

Visste du att man kan ha sitt kalas i simhallen? För mer information och bokning kontakta simhallen så hjälper vi dig.


Övrigt

HLR

Osby simhall erbjuder Vuxen-HLR utbildningar till de som är intresserade. Kursen tar cirka 2 timmar och då går vi igenom grunderna i HLR, hur en hjärtstartare fungerar och hur man gör när man sätter i halsen. Ta kontakt med simhallen för prisuppgift eller för att boka en kurs.

Bastuextrem

Boka en kväll med en spännande bastupplevelse för dig och ett gäng som du sent kommer att glömma. Vi bastar i olika dofter med olika upplevelser som till exempel insmörjning med honung och salt. I mellan de 4 olika sittningarna bjuds du på fruktbuffé och dricka och man kan ta ett dopp i bassängen. Hela aktiviteten tar ca 2,5 timmar. Ta kontakt med simhallen för prisuppgift, frågor och bokning.

 
 

 

 

 

 

 


Simbassäng fylld med vatten, med nedsläckta lampor