Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Henrik Widegren: Sjuk, frisk eller mittemellan

Henrik Widegren bjuder på en underhållande föreställning på Borgen!


Lördagen den 20 november kl 16:00, Borgen

Hur vet man om man är sjuk? Eller är man någonsin helt frisk? Är det dåligt att få ett positivt provsvar? Eller är det bättre att vara negativ på sjukhuset? Det är svåra frågor, men en sak är i alla fall säker: Om man har överlevt tolv ronder så har man vunnit matchen och får gå hem!

Sjuk, frisk eller mitt emellan är en koncentrerad mixtur av patienter, doktorer, medicin, musik, stetoskop och statistik. Det är en föreställning som verkligen sätter patienten i centrum.

Henrik Widegren är läkaren i SVT:s populärvetenskapliga program Fråga Lund. Han är även låtskrivare, artist, föreläsare, krönikör och youtubare. Under 2019 turnerade han i hela Sverige med sin soloföreställning Medicinens sjuka historia. Nu har han fått ett återfall med sin nya föreställning Sjuk, frisk eller mittemellan. Det positiva med det är du får träffa en doktor i hela 60 minuter. Det får du aldrig göra annars!

Producent & arrangör: Anagram Live
Entré: 300 kr
Biljetter: https://www.eventim.se/event/henrik-widegren-sjuk-frisk-eller-mittemellan-borgen-teatersalongen-13928740/
Kontakt: Anagram Live, biljett@anagram.se

Fotograf/Upphovsrättsinnehavare Freddy Billqvist

Tänk på att det kan komma att ske förändringar i planeringen utifrån nya besked eller rekommendationer. Kontakta arrangören för senaste informationen om det arrangemang ni planerar att besöka.

Har ni några frågor eller funderingar får ni gärna höra av er till oss på osbyfritid@osby.se