Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Anders och Andreas får nya chefsuppdrag från den 13 juni

Osby kommun rekryterar just nu en ny förvaltningschef för samhällsbyggnad. Under tiden är det Anders Skoog som är tillförordnad förvaltningschef. Och i hans ställe går Andreas Andersson in som tillförordnad förvaltningschef på miljö och bygg.

Anders Skoog blir tf förvaltningschef över samhällsbyggnad under tiden som det pågår en rekryteringsprocess för att anställa en ny samhällsbyggnadschef efter Mathias Karlsson som slutar 13 juni.

Anders har varit chef i över tio år och känner sig bekväm i det uppdraget.

Det känns bra. Att vara chef är inte nytt men jag är ödmjuk inför uppgiften. Det blir både nya människor och nya verksamheter att lära känna, säger Anders.

Andreas har varit anställd i Osby kommun ett år och har arbetat inom miljö och bygg i fjorton år.

Det ska bli spännande med ett helt nytt uppdrag för mig. Det blir en lagom stor personalstyrka att börja med nio anställda och jag får sätta mig in i bredden på vår verksamhet och olika lagstiftningar utöver de jag jobbat med som miljöinspektör, säger Andreas.

Från och med den 13 juni går de båda in på sina nya uppdrag som sträcker sig fram till årsskiftet eller beroende på hur lång tid det tar att rekrytera en ny samhällsbyggnadschef.

Bild

Andreas Andersson och Anders Skoog.