Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Årets första företagsbesök

Nu har startskottet för årets företagsbesök gått. Först ut var Auto Kemi i Osby som under måndagen fick besök av representanter från Osby kommun. Det diskuterades samverkan, förbättring och framtiden. Varje år genomför Osby kommun företagsbesök i kommunen. Syftet är att skapa relationer med företagare, öka kunskap och förståelse om företagens möjligheter, förutsättningar och utmaningar.

- Det är viktigt att vi möter företagarna ute i sina verksamheter. Det är ett bra sätt att fånga upp eventuella funderingar eller behov de kan ha och se hur vi kan bemöta det på bästa sätt, säger Jimmy Ekborg som är näringslivsutvecklare i kommunen.

Under måndagsförmiddagen fick kommunalråd Niklas Larsson (C), oppositionsråd Daniel Landin (S) och näringslivsutvecklare Jimmy Ekborg en intressant rundtur i Auto Kemis lokaler av VD Martin Wetterqvist och grundare Olle Wetterqvist. Det gavs även en presentation om verksamheten och deras positiva utveckling från starten år 1999 till nu nästan 25 år senare. Auto kemi är ett familjeföretag i Osby som arbetar med rengöringsprodukter, installationer, serviceunderhåll av tvätthallar och tvättillbehör för industriellt bruk.

Det lyftes många viktiga saker under besöket, bland annat nya arbetstillfällen, ökad lokal samverkan och starkare dialog mellan näringslivet och kommunen.

- Jag blir imponerad av deras resa och tar till mig deras tankar kring samverkan. Vi arbetar ständigt med att förbättra Osby kommuns företagsklimat och försöker lyssna på vad företagarna behöver, säger Jimmy.

Tack Auto Kemi för dagens besök!

Boka ett företagsbesök

Kontakta oss så bokar vi gärna in ett företagsbesök hos ditt företag där du får möjlighet att träffa representanter från Osby kommun, visa upp din verksamhet och ställa eventuella frågor du har till oss personligen.

Kontakt

Jimmy Ekborg, näringslivsutvecklare
jimmy.ekborg@osby.se
0709-31 82 21

Olle och Jimmy pratar inne i Auto kemis lokaler
Olle, Martin, Daniel. Niklas och Jimmy står utomhus framför en av Auto kemis bilar

Olle Wetterqvist, Martin Wetterqvist, Daniel Landin (S), Niklas Larsson (C) och Jimmy Ekborg under besöket.

Niklas och Martin pratar i Auto kemis lokaler