Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Uppvaktades för 24 år i kommunens tjänst

På onsdagskvällen bjöds det på ett stort jubileumsfirande när 31 av våra duktiga medarbetare uppvaktades för att de har arbetat 24 år i Osby kommun.

-Det är väldigt roligt att det är så många att uppvakta i år. Jag är tacksam och stolt över att vi har medarbetare som varit så länge hos oss. Det ser vi som ett bevis på att man trivs att arbeta i kommunen, säger Petra Gummesson som är kommundirektör.

Under kvällen bjöds festdeltagarna på en trerätters middag. Jubilarerna fick gå fram och ta emot en present och ett diplom som minne. Förutom att de blev bjudna på middag fick de en gåva av kommunen och kunde välja mellan ett konstverk och ett smycke.

I sitt tal på jubileumsfesten tackade Kommunfullmäktiges ordförande Mats Ernstsson alla de som jobbat så länge i kommunen.

Trivs i Osby kommun

En som jobbat i kommunen i 24 år är Katarina Holmqvist. Hon arbetar som undersköterska och specialistundersköterska i Osby kommun.

-Jag har härliga kollegor, tacksamma vårdtagare och upplever också att vi har väldigt bra relationer och samarbete med alla chefer oberoende av befattning. De är goda lyssnare, tar sig tid och är öppna för förändringar och förbättringar. Jag upplever att Osby kommun ligger i framkant med kompetensutveckling, de uppmuntrar till vidareutbildning bland personalen och stöttar på olika sätt, säger Katarina.

Bild
24-årsjubileum 23november22