Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Osby kommun får besök av Malin Berghagen

Testa på järnsmide, hugga en lykta i diabas och uppleva skulpturvandringen på Sliperiet i Gylsboda är några av sakerna influencern Malin Berghagen kommer göra när hon besöker Osby kommun den 9 september.

För att fler ska få veta vilken fantastisk plats nordöstra Skåne är bjuder Skåne Nordost in influencers som får uppleva en del av allt fint som vår del av landet har att erbjuda. Helgen den 8-11 september kommer influencern Malin Berghagen att besöka nordöstra Skåne. Besöket är en del av mediesamarbetet mellan kommunerna i Skåne Nordost som verkar för att stärka nordöstra Skåne som besöksmål.

- När vi arbetar med influencers förbereder vi ett program med upplevelser att ta del av i vårt område. Vi ser styrkan i att andra berättar om vad vår destination har att erbjuda, säger Ulrika Fasth som arbetar med mediesamarbeten för Skåne Nordost.

Skåne Nordost är en samarbetskommitté bestående av sex kommuner belägna i nordöstra Skåne: Bromölla, Hässleholm, Hörby, Kristianstad, Osby och Östra Göinge.

Kika gärna in på Malins instagram under eftermiddagen på fredag för att följa hennes besök i Osby.

Här hittar du Malins konto på Instagram

Malin Berghagen

Foto: Maria Östlin