Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Lediga tomter mitt i naturen med närhet till storstäderna

Att bo i Osby kommun innebär att bo mitt i naturen med närhet till storstäderna. Här erbjuder vi ett varierat bostadsutbud, prisvärda fastigheter samt lediga villatomter för dig som vill bygga nytt.

Trygghet, god service, närhet till natur och friluftsliv samt goda kommunikationer gör Osby till en attraktiv bostadsort.

- I Killeberg har vi flertalet lediga villatomter just nu där du kan sätta din egen prägel på ditt boende medan vi på Osby kommun färdigställer ny förskola, skola och idrottshall i närheten, berättar Hanna Werner Bertilsson som är Boguide i kommunen.

Visste du förresten att det finns populära skidspår som du kan njuta av vintertid i området? Dessutom stannar tåget i byn och det tar dig snabbt vidare till de större städerna när du önskar mer puls. Även i Osby hittar du lediga tomter med stor potential och närhet till goda transportförbindelser.

- Önskar du närhet till vacker natur erbjuder vi också tomter i Hökön och Lönsboda. I Lönsboda finns en otrolig företagsanda och där har vi nyligen byggt en ny förskola och det planeras för en ny skola, berättar Hanna Werner Bertilsson.

Det är många som väljer att starta företag i Osby kommun och kommunen klättrar årligen uppåt i Svenskt näringslivs företagsranking.

Läs mer om att köpa tomtmark i Osby kommun

Är du intresserad av att köpa en villatomt i vår kommun? Ring gärna vår Boguide så hjälper vi dig 0479-52 80 00.

Bild på Hanna Werner Bertilsson