Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Arbetsmarknadskoordinator med fokus på näringslivet

Sedan början av januari arbetar arbetsmarknadskoordinator Camilla Eneroth för ett ökat samarbete mellan Osby kommun Kompetensa och det lokala näringslivet. Syftet är att kunna öppna nya dörrar för arbetssökande som kan leda till jobb eller praktik.

Att kontakter är viktigt för att få ett jobb känner nog de flesta till och en av dem som arbetar inom Osby kommun med att skapa kontakter för att hjälpa andra att få ett jobb eller praktik är Camilla Eneroth. Sedan 3 januari har hon tillsammans med kommunens näringslivsutvecklare arbetat för att utöka sitt kontaktnät bland företagarna i kommunen.

- Vi har besökt företagen tillsammans och jag har fått presentera mig och Osby kommun Kompetensa. Jag har berättat vad vi kan hjälpa till med och vilken hjälp vi skulle önska till våra deltagare från företagen, berättar Camilla.

Att hitta praktikplatser, lediga jobb eller andra möjligheter för deltagarna på Osby kommun Kompetensa är något som Camilla Eneroth brinner för.

- Jag har nästan uteslutande i mitt yrkesliv arbetat med och för människor och trivs verkligen med att kunna göra skillnad och stötta andra. Att få hjälpa någon som behöver ett nytt jobb ut i arbetslivet är ett mycket stimulerande jobb både för mig och bra för den som kommer ut i jobb, berättar hon.

Lyssnar till näringslivets behov

Osby kommun Kompetensa arbetar också med att lyssna in vilka behov som det lokala näringslivet har idag och ser framöver när det kommer till kompetensförsörjning och rekrytering.

Har du som företagare tankar på att ta emot en arbetssökande på praktik eller rentav ett ledigt jobb att erbjuda tveka inte att höra av dig till Camilla.

Kontakt

  • Camilla Eneroth
    Arbetsmarknadskoordinator
    0479 - 52 86 09
    camilla.eneroth@osby.se

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.

Bild på Camilla Eneroth som tittar in i kameran.

Arbetsmarknadskoordinator Camilla Eneroth.