Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Ny chans till rekryteringsträff på Osby kommun Kompetensa

Eftersom den förra rekryteringsträffen som Osby kommun anordnade tillsammans med rekryteringsföretaget TopWork blev så välbesökt är det nu dags igen. Den 8 november mellan 12.00-15.00 är du som söker jobb inom industrin hjärtligt välkommen.

Redan efter tio minuter var mötestiderna med TopWorks rekryterare och vd Peter Hogla fulltecknade vid den förra rekryteringsträffen.

- Måndagen den 8 november får de som inte fick möjligheten att presentera sig då en ny chans. TopWork är ett rekryteringsföretag som nu främst söker personer som kan och vill arbeta inom tillverkningsindustrin. Har man truckkort eller tidigare erfarenhet från liknande arbete är det meriterande men alla är välkomna, berättar Matts Daludd som är arbetsmarknadskoordinator på Osby kommun Kompetensa.

Vid rekryteringsträffen är det viktigt att besökarna har med sig uppdaterad cv, legitimation och eventuella dokument som kan behövas för att styrka sin kompetens. Rekryteringsträffen kommer att äga rum hos Osby kommun Kompetensa på Västra storgatan 26 i Osby. För dig som inte är intresserad av arbete inom tillverkningsindustrin kommer det att erbjudas fler möjligheter till rekryteringsträffar under hösten.

Kommande rekryteringsträffar

Måndag 8 november mellan kl. 12.00-15.00. TopWorks rekryterare och vd Peter Hogla är på plats.

Onsdag 17 november mellan kl. 10.00-12.00. Centrala Bemanningsenheten i Osby kommun finns på plats representerade av samordnare Synnöve Ottosdotter Ljungberg, enhetschef Lena Nilsson från Rönnebacken och förskolechef Anette Andertoft. Den här träffen riktar sig till dig som är intresserad av vikariat inom förskola, skola och äldreomsorg.

Onsdag 17 november mellan kl. 13.00-15.00 anordnar Osby kommun Kompetensa en egen rekryteringsträff för eventuella arbetsmarknadspolitiska anställningar. Arbetsmarknadskoordinator Matts Daludd finns på plats.

Matts Daludd från Osby kommun Kompetensa tillsammans med Peter Hogla, vd och rekryterare på TopWork.

Matts Daludd från Osby kommun Kompetensa tillsammans med Peter Hogla, vd och rekryterare på TopWork.