Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Kreativt skrivande i fantasyformat på höstlovet

Bygg en handling, utveckla karaktärer och skapa en egen värld. På höstlovet bjuder vi in till kreativ skrivarverkstad tillsammans med författaren Charlotte Cederlund. Workshopen riktar sig till både dig som vill hitta på något kul på lovet och dig som har författardrömmar.

Måndagen den 1 november mellan klockan 13.00-17.00 har Osby bibliotek besök av Charlotte Cederlund som är författare till flera böcker bland annat en fantasyserie för unga och bilderböcker för de ännu yngre. Hon är i dagarna aktuell med en ny bok som heter ”Så jävla operfekt”.

Skrivarverkstaden är för dig från 11 år och uppåt och anmäler dig gör du genom att skicka e-post till bibliotek@osby.se eller genom att ringa 0479-52 82 10.

- Det är första gången vi har en skrivarverkstad tillsammans med Charlotte Cederlund och vi tror att det kommer att bli en trevlig eftermiddag för alla deltagarna där de får prova nya saker. De som är med i skrivarverkstaden får möjlighet att inspireras men framförallt ha roligt, säger Isebell Johnsson som är barn- och ungdomsbibliotekarie i Osby kommun.

Skrivarverkstaden har ett maximalt antal deltagare på 12 personer och vi bjuder på gofika så lämna dina prestationskrav hemma och välkommen med din anmälan!

Läs mer om författaren Charlotte Cederlund

Läs mer om Osby kommuns höstlovsprogram

Bild på författaren Charlotte Cederlund

Författaren Charlotte Cederlund gästar Osby bibliotek.