Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Grattis till alla er som tar studenten i Osby kommun

Den 18:e och 19:e juni kommer vi att fira våra elever på Yrkesskolan och Ekbackeskolan som tar studenten. Det är ett speciellt läsår vi har bakom oss och vi är så stolta över alla elever som har hållit i och hållit ut under året. Stort grattis till studenten!

Skolavslutningen för eleverna på Ekbackeskolan är fredagen den 18 juni med betygs- och stipendieutdelning och lunch. Samma dag är det dags för våra studenter på Yrkesskolan att få firas med avslutningsceremoni och utspring.
Lördagen den 19 juni är det sedan Ekbackeskolans studenters tur att efter avslutningsceremonin få springa ut. Studenterna springer ut klassvis från lunchtid och framåt.

- Vi önskar alla blivande studenter härliga avslutningsdagar och tackar för de här fina och delvis annorlunda skolåren. Vi önskar er alla ett stort lycka till i framtiden, hälsar Stefan Ekvall som är områdeschef för gymnasieskolorna tillsammans med rektorerna Mikael Wittbom, Marie Olsson, Anna Nordqvist och Anders Jonasson.

Med anledning av de rådande restriktionerna som finns för att minska smittspridningen av covid-19 har studenterna och deras anhöriga på förhand informerats om vilka som får medverka vid utspringen.

Får du inte vara med på plats? – Lugn!

Vi kommer under lördagen den 19 juni att livesända från Ekbackeskolans utspring. Sändningen hittar du på Ekbackeskolans webbsida och första klassen springer ut klockan 11:45.

Aktuellt schema för utspring

11:45 – EK18
12:05 – IN18
12:25 – EK18C/SA18C
13:00 – NA18/TE18
13:20 – BF18/VO18
13:40 – HA18/HT18
14:00 – SA18

Vi önskar alla studenter en riktigt bra avslutning på sin studietid hos oss!

Här kan du följa webbsändningen för Ekbackeskolans utspring lördagen den 19 juni


Grattis till alla studenter i Osby kommun.

Grattis till alla studenter i Osby kommun.