Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Så kan nya ishallen se ut

Samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott har idag, den 10 februari, beslutat att gå vidare med projektet att bygga en ny ishall i Osby. Nu kan du få en smygtitt på hur ishallen kan se ut i en illustrationsfilm!

Efter ett gediget projekteringsarbete är den nya ishallen äntligen inom räckhåll. Samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott har beslutat att gå vidare med projektet och föreslå till nämnden att projekteringen slutförs och upphandlingen av byggföretag sätts igång. I projekteringen ingår bland annat att välja alla material och färger till byggnaden.

- Det känns riktigt bra att vi nu har passerat en milstolpe. Referensgruppen bestående av föreningarna OKK, OIK och IFK Osby har tillsammans med Samhällsbyggnad samarbetat i hela processen och det känns väldigt bra och det är med stolthet vi nu kan visa upp stora delar av arbetet, säger Anders Edwall, fastighetschef.

Ärendet ska upp i samhällsbyggnadsnämnden den 24 februari. Den slutgiltiga utformningen på ishallen är inte beslutad ännu, men redan nu finns ett förslag på hur den skulle kunna se ut.

Nyfiken på hur ishallen kan se ut? Spana in filmen nedan!

Bild