Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Webbföreläsningar om elbilar och solceller

Intresset för föreläsningar om solceller och elbilar var stort under hösten. Därför fortsätter vi att sända dessa föreläsningar även under våren. Föreläsningarna riktar sig till dig som vill lära dig grunderna inom något av områdena.

Lär dig mer om eldrivna bilar och solceller

Föreläsningarna hålls på webben av kommunens energi- och klimatrådgivare. Tanken är att du som deltagare ska få en introduktion i ämnena och möjlighet att ställa frågor.

Just nu har vi två föreläsningar bokade, men det planeras för fler föreläsningar senare i vår.

Föreläsning om solceller

Onsdagen den 17 februari

Du kan välja mellan att delta klockan 10.00 eller 18.00.

Anmäl dig till solcellsföreläsning

Föreläsning om elbilar

Onsdagen den 3 mars

Du kan välja mellan att delta klockan 10.00 eller 18.00. 

Anmäl dig till elbilsföreläsning

När du har anmält dig får du en länk till föreläsningen samt instruktioner för att delta. Föreläsningen ges via Microsoft Teams. Anmälan är inte bindande och föreläsningen är gratis.

Om datumen ovan inte fungerar kan du kontakta energi- och klimatrådgivaren för att bli meddelad när nya datum är bestämda.

Kontakta energi- och klimatrådgivaren

Har du frågor kring föreläsningarna eller andra energirelaterade frågor är du välkommen att kontakta energi- och klimatrådgivaren på 0451 – 26 83 29.

Kommunala energi- och klimatrådgivare ger råd till privatpersoner, organisationer och företag inom energieffektivisering och förnybar energi. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst.

Bild