Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Webbföreläsningar om elbilar och solceller under hösten

Är du nyfiken på solceller? Eller kanske elbilar? Då kommer det finnas kostnadsfria föreläsningar för dig i höst!

Kommunens energi- och klimatrådgivare Caroline Wendel kommer under hösten föreläsa om både solceller och elbilar via webben. Föreläsningarna är tänkta att ge en introduktion i ämnena och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Datum för föreläsningarna

  • Elbilsföreläsning 16 september
  • Solcellsföreläsning 29 september
  • Elbilsföreläsning 21 oktober

Alla föreläsningar kommer att ges en gång på förmiddagen och en gång på kvällen de angivna datumen. Föreläsningarna är kostnadsfria.

Veckan före föreläsningen kommer mer information läggas upp på kommunens sida på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Du anmäler dig till föreläsningarna genom att mejla caroline.wendel@hassleholm.se. Du kan anmäla dig redan nu, då får du mer information via mejl när det närmar sig. Anmälan är inte bindande.

Kontakta energi- och klimatrådgivaren

Har du frågor kring föreläsningarna eller andra energirelaterade frågor är du välkommen att kontakta energi- och klimatrådgivaren på 045-126 83 29 eller caroline.wendel@hassleholm.se.

Kommunala energi- och klimatrådgivare ger råd till privatpersoner, organisationer och företag inom energieffektivisering och förnybar energi. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst.