Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Translate

2019-11-04

Anmälan öppen till konstutställning

Bor du i Osby kommun, är en skapande person som inte har
konstutövandet som yrke och över 16 år? Anmäl dig till vår amatörkonstutställning!

Nu har du som är amatörkonstnär möjlighet att ställa ut dina verk i Osby konsthall. Här välkomnar vi alla som skapar kreativt för att ta nästa steg att visa upp sina verk och sitt skapande. Kriterierna är att du ska vara fyllda 16 år, boende i Osby kommun och inte ha konstutövande som yrke.

– Amatörkonstutställningen har blivit en kär tradition som hålls en gång om året. Det är en häftig och viktig utställning att kunna erbjuda där vi lyfter Osbyborna och varje utställning blir unik i sitt slag säger kulturutvecklare Cecilia Pedersen.

Amatörkonstutställningen är öppen för besökare från den 14 december 2019 till 25 januari 2020 och konsthallen går att besöka under bibliotekets bemannade öppettider.

Vernissage är lördagen den 14 december mellan kl.10.00-13.00. Finnissage hålls lördagen den 25/1 kl.11-13 och då meddelas vem som har vunnit publikens pris.

Publikens pris går ut på att besökare i konsthallen under utställningsperioden röstar på vilket konstverk som hen tycker bäst om. Varje besökare kan lägga en röst. Priset består av äran och brukar publiceras i tidningen och på kommunens hemsida och sociala medier.

Anmälan sker till Cecilia Pedersen via e-post cecilia.pedersen@osby.se senast 17 november 2019.

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.

Bild