Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Starta eget-information i Osby den 18 oktober

Nu är det dags för en ny Starta eget information i Osby. Gäller för dig som nyligen startat eller funderar på att starta eget. Informationen hålls på Sparbanken Skåne i Osby den 18 oktober.

Nu är det dags för en ny Starta eget information i Osby. Osby kommun, tillsammans med bland andra NyföretagarCentrum Osby, bjuder in till informationsträff. Gäller för dig som nyligen startat eller funderar på att starta eget. Hur gör man för att starta och driva företag?

Tid: Torsdagen den 18 oktober, klockan 17.30 - 19.30

Plats: Sparbanken Skånes lokaler på Esplanadgatan i Osby

Vi vill inspirera dig att starta företag, men också ge dig insikt i nödvändiga förberedelser.

Du träffar bland andra Tomas Jaensson från Sparbanken Skåne och Henrik Edfors från Refa Revision, som ger dig en översiktlig information om vad det innebär att starta och driva företag. Paul Phillips, näringslivsstrateg på Osby Kommun, berättar om kommunens roll för att främja nyföretagandet och Julia på Runt Knuten Conditori berättar om sina erfarenheter av att ta över en rörelse.

Hur hittar kunden dig?

Karel Vanrietvelde som driver företaget Itfordig, informerar och ger dig konkreta IT-tips om hemsidor, marknadsföring, och hur du når ut på sociala medier.

Vi bjuder på kaffe/the och macka.

Kostnadsfri rådgivning

På NyföretagarCentrum får du kostnadsfri och konfidentiell rådgivning när det passar dig.

Anmälan senast den 12 oktober till: osby@nyforetagarcentrum.se eller ring: 070-666 39 24

Välkommen!

Bild