Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Företagsbesök hos Espresso Reklambyrå

Kommunalråd Marika Bjerstedt Hansen (S), oppositionsråd Niklas Larsson (C) och näringslivsstrateg Paul Phillips besökte vecka 37 Johnny Billinger och hans företag Espresso Reklambyrå i Osby. Besöket var ett av flera företagsbesök politiker och tjänstemän på Osby kommun regelbundet gör runt om i kommunen.

Johnny Billinger är välkänd som mannen bakom Allt om Osby. Tidningen lanserades 2006 av företaget Competence reklambyrå, som han startade 2005. Sedan dess har konceptet utökats till flera lokala tidningar i Hästveda, Östra Göinge, Älmhult och Olofström.

Utöver tidningar erbjuds även tjänster inom reklam, PR och media samt trycktjänster.

Espresso Reklambyrå ingår i Tillväxt Östra Skåne (TÖS), ett projekt som erbjuder innovations- och tillväxtstöd för små och medelstora företag i vår region.
- Med ett stort engagemang i samhällsfrågor i Osby kommun är det viktigt att värna om lokal handel, företag, föreningar, kultur, skolor och miljön, säger Johnny Billinger

Under företagsbesöket tog han också upp frågan om att se över lokal kompetens innan man rekryterar via distans. Det blir billigare och mer långsiktigt, anser han.

Bild