Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Välkommen till Öppet hus på kommunhuset den 15 september

Lördagen den 15 september, mellan klockan 10.00-13.00, är det dags för öppet hus på kommunhuset i Osby. Allmänheten och andra intresserade är varmt välkomna att se och höra om de om- och tillbyggda lokalerna. Det blir också officiell invigning av det "nya" kommunhuset.

Lördagen den 15 september, mellan klockan 10.00-13.00, är det dags för öppet hus på kommunhuset i Osby. Då visar vi upp och berättar om det om- och tillbyggda kommunhuset och dess verksamheter för allmänheten och andra intresserade. Det blir också officiell invigning av "nya" kommunhuset.

Se hur vi jobbar

Under Öppet hus får allmänhet och övriga intresserade möjlighet att se och höra om det färdiga resultatet av om- och tillbyggnaden. Representanter från samtliga verksamheter som finns i kommunhuset kommer under dagen att finnas på plats för att visa och berätta om sin arbetsplats och sitt jobb.

Det ges även möjlighet till guidade turer runt om i lokalerna och i lunchrummet serveras fika. Räddningstjänsten med fordon finns på kommunhusets parkering för att visa upp och berätta om sin verksamhet (med reservation för larm).

Officiell invigning av "nya" kommunhuset

I kommunhusets Kontaktcenter underhåller musikskolan och klockan 10.30 blir det officiell invigning genom bandklippning och tal.

Varmt välkomna att titta in och se hur vi har det och jobbar i kommunhuset!

Bild