Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Dags för invigning av Osby industripark

Snart invigs Osby kommuns stora satsning på infrastruktur och näringsliv i kommunen: Osby industripark. Industriparken, som ligger i nordöstra industriområdet, har direktanslutning till stambanan. Här finns också ledig mark för nyetableringar.

Den 24 augusti 2018 är det äntligen dags för invigning av Osby industripark! Industriparken ligger i nordöstra industriområdet i Osby. Med det nu utbyggda industrispåret, som har direktanslutning till stambanan både norr- och söderifrån, ett stort terminalområde och närheten till flera hamnar, finns nu ett unikt logistikcenter med goda utvecklingsmöjligheter.

Satsning som skapar tillväxt

- Vi är mycket stolta över den här satsningen. Osby industripark skapar förutsättningar för hållbara transporter och tillväxt för alla som bor, lever och verkar i regionen, säger Marika Bjerstedt Hansen (S), kommunalråd i Osby kommun.

Redan nu använder företag i nordöstra industriområdet i Osby industrispåret och tack vare utbyggnaden finns det nu ledig mark med plats för nyetableringar. På sidan om Osby industripark finns mer information och kontaktpersoner.

Bild