Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Starta Eget - information i Osby den 8 maj

Nu är det dags för en ny Starta eget information i Osby. Gäller för dig som nyligen startat eller funderar på att starta eget. Informationen hålls på Näringslivcenter i Osby den 8 maj.

Nu är det dags för en ny Starta eget information i Osby. Osby kommun, tillsammans med bland andra NyföretagarCentrum Osby, bjuder in till informationsträff. Gäller för dig som nyligen startat eller funderar på att starta eget. Hur gör man för att starta och driva företag? Vad innebär det att vara nyföretagare? Dessa och många andra frågor kan du få svar på vid Starta Eget informationen på Näringslivscenter i Osby den 8 maj mellan klockan 17.30-19.30.

Tid: 8 maj klockan 17.30 - 19.30

Plats: Näringslivscenter, Västra Storgatan 26 Osby

Vi vill inspirera dig att starta företag, men också ge dig insikt i nödvändiga förberedelser.

Du träffar några av våra samarbetspartners. Tomas Jaensson från Sparbanken Skåne informerar om vad banken kan erbjuda för stöd till nyföretagare. Henrik Edfors från Refa Revision ger dig en översiktlig information om ekonomi, olika företagsformer med mera.

Paul Phillips, näringslivsstrateg Osby Kommun, berättar om sin roll för att främja nyföretagandet.

Hur hittar kunden dig?

Karel Vanrietvelde som driver företaget Itfordig, informerar och ger dig konkreta IT-tips om hemsidor, marknadsföring, och hur du når ut på sociala medier.

Vi bjuder på kaffe/the och macka.

Anmälan senast den 3 maj till: osby@nyforetagarcentrum.se eller ring: 070-666 39 24

Välkommen!

Annvy Trulsson Elheim

rådgivare NyföretagarCentrum Osby.

Bild