Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Nya rutiner för lokalbokning

Från den 1 februari 2018 övergår all service kring bokning av lokaler vid enstaka tillfällen till kommunens växel. När verksamheten i det nya kommunhuset är igång kommer denna tjänst att skötas av kontaktcenter.

Tjänsten, som tidigare har hanterats av Kultur- och fritidsadministrationen, innefattar bokning av samlings- och möteslokaler och sportanläggningar vid enstaka tillfällen. Långsiktig planering av schemaläggning i våra idrottsanläggningar kommer fortfarande att hanteras av Kultur- och fritid. De tidigare telefontiderna kommer att upphöra, och i stället är det möjligt att genomföra bokningar när som helst under kommunväxelns öppettider.

Även rutinerna kring nyckelutlämning till hyrestagare kommer att skötas via kommunhusets reception och växel. Det tidigare numret som använts vid lokalbokning, 0709-88 86 71, kommer att vara aktivt under ännu en tid - det går även bra att ringa växeln direkt: 0479-52 80 00.

För långsiktig planering av föreningarnas nyttjande av kommunens idrottsanläggningar ansvarar Sim- och ishallschef Fredrik Johnsson, 0709-31 84 78.

Bild