Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Information angående Telias avveckling av kopparnät

Telia kommer under hösten 2018 genomföra en övergång från kopparbaserade tjänster till tjänster baserade på främst fiber- och mobiltjänster i Osby kommun.

Telia kommer under hösten 2018 genomföra en övergång från kopparbaserade tjänster till tjänster baserade på främst fiber- och mobiltjänster i Osby kommun. De som berörs är privat- och företagskunder hos Telia och andra operatörer som är kopplade till telestationerna i Grimsboda, Tosthult, Tranetorp och Vesljunga.

Tjänster som påverkas av övergången är telefoni, bredband, TV samt olika grossist- och företagstjänster. Övergångsdatumet är 2018-12-03.

Telia kommer via dialog och samarbeten med övriga operatörer i kopparnätet, informera de kunder som påverkas av övergången i god tid. Erbjudande om nya lösningar kommer även erbjudas.

För frågor till Telia kontakta Telias särskilda kundtjänst:

Konsument: 020-34 12 40
Företag: 020-30 50 50

I de fall en kund inte erbjuds en ny lösning av sin nuvarande operatör kommer Telia säkerställa att kunden får information om de alternativ som finns tillgängliga på marknaden. Detta sker via en operatörsneutral kundtjänst dit kunder kan vända sig för att få hjälp att hitta de alternativ som passar deras behov bäst.

Den operatörsneutrala kundtjänsten har följande kontaktuppgifter:

Telefon: 010 -130 79 00
Mejl: info@telekomguiden.se
Telecomguidens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information om övergången finns på Telias hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bild