Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Företagsbesöken fortsätter under 2018

Under 2018 kommer politiker och tjänstemän fortsätta göra företagsbesök runt om i kommunen. Förra årets sista sista företagsbesök, som var i december var på till Auto-Kemi.

Under 2018 kommer politiker och tjänstemän fortsätta göra företagsbesök runt om i kommunen. Förra årets sista sista företagsbesök, som var i december var på till Auto-Kemi. Ett familjeföretag med sex anställda och som snart firar 20 års jubileum.

Att våga växa långsamt och stabilt har varit en nyckel till företags framgång. Det och mycket annat berättade verkställande direktör Olle Wetterqvist om när kommunalråd Marika Bjerstedt Hansen (S), oppositionsråd Niklas Larsson (C) och några tjänstemän från kommunen var på besök.

Företagets verksamhet inriktar sig på rengöringsprodukter, installationer för underhåll av fordon och industri, de har kunder ifrån Gällivare i norr till Ystad i söder.
-Återkoppling från företagen är betydelsefull och visar hur många otroligt välfungerande företag och engagerade personer som finns i vår kommun. Det värnar vi naturligtvis, menar Marika Bjerstedt Hansen. Något Olle Wetterqvist höll med omi när han lyfte fram vikten av en ”Vi-känsla” och möjligheten att göra saker tillsammans.

Bild