Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Succé för kvinnligt företagsnätverk

Det blev succé direkt för det kvinnliga nätverk som nu i höst startats för företagsamma kvinnor i Osby kommun. Uppslutningen vid det första mötet var stor med representanter från vitt skilda branscher och alla var överens om att det kvinnliga nätverket är här för att stanna.

Osby kommun har dragit i gång ett kvinnligt nätverk för företagsamma kvinnor i Osby kommun. Detta för att värna om och ta vara på den samlade kunskap som finns inom en mängd olika företag och branscher i kommunen. Tanken är att träffas under enklare former för samkväm och fokus på frågor och information som är aktuellt.

Den första träffen hölls på Pecorino i Osby den 12 september och blev mycket lyckad med positiv stämning. 34 kvinnor som representerade vitt skilda branscher fick möjlighet att intervjua och presentera varandra samt lyssna på Sofie Billsten, som kort berättade om sitt företag Pecorino. Det bestämdes också att gruppen ska fortsätta träffas vid ett par tillfällen på höst respektive vår. Nästa träff blir den 14 november 2017.

Marie Wetterqvist på Osby kommun, som var sammankallande var mycket nöjd med första träffen.
- Det fanns en sådan otrolig kraft och kunskapsbank hos kvinnorna i gruppen, som skapade ett genuint positivt möte med mycket högt i tak och även många skratt.

Mötet är öppet för alla intresserade kvinnor i företagsledande position. Anmäl intresse till Marie Wetterqvist via mejl: marie.wetterquist@osby.se

Bild