Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Anders edwall - fastighetschef på Osby kommun

Anders Edwall från Hässleholm är sedan mitten av augusti fastighetschef på Osby kommun. Att vara med i arbetet med de stora investeringar som väntar på fastighetssidan är något han ser mycket fram emot i sin tjänst på kommunen. Dessutom vill han förbättra underhåll och skötsel av fastighetsbeståndet.

Anders Edwall kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på Perstorps AB, där han arbetat de senaste 5 åren. Innan dess var han fastighetschef på dåvarande Telia Sonera. Sedan mitten av augusti i år är han numera fastighetschef på Osby kommun.

- Jag är en person som vill ha nya utmaningar och gillar vara med där det händer mycket. Med tanke på de stora investeringar som är på gång inom fastighetsområdet i Osby kommun och de utmaningar som finns, sökte jag. Jag blev mycket glad när jag fick tjänsten, berättar Anders.

Han anser att det finns mycket att göra när det gäller underhåll och skötsel och han vill även utveckla till exempel kommunens beställarroll.

Anders Edwall bor med sin familj i Hässleholm och vill också lyfta fram att han är så kallat ansiktsblind.

-Det innebär att jag har svårt att känna igen ansikten. Till exempel kan det vara en kollega eller bekant, som jag träffar och som då har andra kläder, mössa på sig eller annan frisyr. Då känner jag inte igen hen utifrån ansiktet. Men detta är sällan några problem då jag går efter till exempel rösten.

Bild