Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Tyck till om Osby kommun

Nu vill vi ha hjälp att göra Osby kommun ännu bättre! I september kommer 800 kommuninvånare som valts ut att få möjlighet att påverka och utveckla kommunen och dess service.

I samarbete med Statistiska centralbyrån (SCB) genomför Osby kommun en medborgarundersökning i kommunen. Syftet är att ta reda på vad som är bra i kommunen och vad som kan förbättras. Den 16-22 augusti kommer 800 kommuninvånare, som med statistiska metoder valts ut av SCB, få hem ett brev. Där får de information om undersökningen och att de inom kort kommer att få en enkät skickad till sig.

Den 1-7 september skickas enkäten ut. Den är framtagen för att ge Osby kommun värdefull information om hur man uppfattar kommunen.

Åsikterna kommer att göra skillnad! Enkätresultaten kommer att användas i arbetet med att utveckla Osby kommun och dess verksamheter. Dessutom kommer en sammanfattning av resultatet att presenteras på kommunens hemsida samt i tidningen Allt om Osby och detta sker i december 2017.

Se vår film Länk till annan webbplats.om Medborgarundersökningen 2017. Mer om SCB:s medborgarundersökning kan du läsa på SCB:s hemsida. Länk till annan webbplats.

Bild