Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Anna Hesselstedt ny HR-chef på Osby kommun

Osby kommun hälsar Anna Hesselstedt välkommen som ny HR-chef på Osby kommun. Hon efterträder Christina Mårtensson, som går i pension. Anna Hesselstedt börjar sin tjänst den 1 augusti i år.

Anna Hesselstedt har arbetat inom offentliga sektorn hela sitt yrkesliv och började som undersköterska på Ljungby lasarett. Hon kommer närmast från Ljungby kommun, där hon arbetat som personalchef sedan 2011. Innan dess har hon arbetat inom flera olika befattningar på Älmhults kommun, bland annat som enhetschef inom äldreomsorgen och som äldreomsorgschef mellan 2008 och 2011.

– Att jag jobbat så mycket och länge inom offentliga sektorn och inom kommunal förvaltning beror på att jag tycker det är fantastiskt kul! Det är stimulerande att kunna få vara med och påverka och vara delaktig, som man faktiskt kan inom det här området, säger Anna.

När hon fick veta att Osby kommun sökte en ny HR-chef var det bland annat den förändringsprocess som pågår, som lockade Anna Hesselstedt. Här vill hon, med sin erfarenhet i bagaget, vara med på resan och bidra med sin drivkraft och sitt engagemang.

– Jag brinner mycket för att göra medarbetarna delaktiga och att ha tid att vara nära sin personal. Ledarskapsfrågor och arbete med kompetenshöjning är också bitar som jag tycker är viktiga, berättar hon.

Anna Hesselstedt börjar sin tjänst som HR-chef på Osby kommun den 1 augusti i år.

Bild