Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Anna persson ny enhetschef på Rönnebacken

Anna Persson är ny enhetschef på Rönnebacken i Osby. Hon började sin nya tjänst under vecka 3 och efterträder Åsa Bramwehl.

Anna Persson är i grunden sjuksköterska och har tidigare arbetat inom akut-och ambulanssjukvården i Osby och Hässleholm samt med avancerad sjukvård i hemmet i både Hässleholms och Kristianstads kommuner.

Efter att ha studerat organisation och ledarskap blev Anna enhetschef för särskilda boendet Nybohemmet i Bjärnum och nu har hon alltså gått vidare till enhetchef på Rönnebacken i Osby.
- Jag har hört väldigt mycket gott om Osby och det är en attraktiv arbetsgivare med arbetssätt som tilltalar mig, säger Anna.

För Anna är det viktigt att alla blir sedda och då menar hon både omsorgstagare och personal men även anhöriga. Hon trycker också på att det enkla är viktigt. Till exempel att kunna samlas runt en kopp kaffe och enkel social samvaro är väldigt betydelsefullt för att man ska må bra och trivas.

- Det är viktigt och betydelsefullt med vardagsstimulering för att man ska må bra. Det här är något jag väldigt gärna vill fortsätta utveckla i Osby kommun, säger Anna Persson.

Bild