Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Nordvästra Skånes Camping tar över driften av Osby Camping

Det blir Nordvästra Skånes Camping AB som tar över driften av Osby Camping. Det står klart när upphandlingen om att driva campingen nu är klar. Osby kommun har beslutat att teckna ett tjänstekoncessionsavtal och hyresavtal med Nordvästra Skånes Camping för fem år.

Efter anbudstiden löpt ut den 28 januari 2016, hade det kommit in tre olika anbud om att driva Osby camping till kommunen. Alla tre intressenter uppfyllde de ställda kraven. Vid prövning och utvärdering var budet från Nordvästra Skånes Camping det mest ekonomiskt fördelaktiga. Därför har Osby kommun tagit ett beslut att teckna tjänstekoncessionsavtal och hyresavtal som sträcker sig över fem år med Nordvästra Skånes Camping, som också driver Råbocka Camping i Ängelholm.

- Vi är väldigt nöjda med att ha en ny, ambitiös hyresgäst på plats inför säsongen 2016. Det här blir ett lyft för Osby och en viktig del i den fina utveckling vi ser inom turismen här just nu, säger Anna Lyhagen, verksamhetsområdeschef Samhällsbyggnad,

Per Ola Nilsson, verkställande direktör för Nordvästra Skånes Camping berättar att man länge tittat på andra anläggningar som kan passa in på den kundgrupp man har idag. Det finns många och stora likheter mellan Osby och Råbocka campingar.

- Osby Camping är en riktig pärla med bad, natur och närhet till samhället. Detta vill vi förgylla, säger Per Ola Nilsson.

Bild