Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Jul- och nyårshälsning från kommunalrådet och kommunchefen

Kommunalråd Marika Bjerstedt Hansen (S) och kommunchef Petra Gummeson önskar en God Jul och Gott Nytt ÅR.

Mitt första år som kommunstyrelsens ordförande har varit mycket händelserikt, men det kanske alla år egentligen är? Jag har lärt mig massor och ser verkligen fram emot att fortsätta de förändringsarbeten vi tillsammans påbörjat. Jag vill passa på att tacka er allihop, kommuninvånare och medarbetare, som varje dag bidrar till att göra vår kommun så mycket bättre.

Nu är det snart två månader sedan jag, Petra Gummeson, började som kommunchef i Osby kommun. Det har varit och är en intensiv tid med många olika frågor på agendan; flyktingfrågor, hastighetståg, kontakter och utveckling tillsammans med näringslivet, ombyggnation av kommunhus och mycket mer.

Det är en spännande utmaning att vara kommunchef och jag trivs så bra i min nya roll. Jag har fått ett fantastiskt positivt mottagande bland tjänstemän, politiker, medarbetare, fackliga företrädare och ute i näringslivet.

Osby är en kommun som bland annat präglas av trivsel, närhet, enkelhet, natur och hjärta. Vi, kommunsyrelsens ordförande Marika Bjerstedt Hansen och kommunchef Petra Gummeson, ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare och medborgare, arbeta vidare med att utveckla och förbättra Osby kommuns attraktivitet. Och det kommer vi att göra med både hjärta och hjärna! Lyckas vi tillvarata den samlade kompetensen i kommunen med öppen dialog och kreativa arbetssätt, kommer vi att klara av de ekonomiska utmaningarna, utan att behöva göra avkall på kvaliteten.

Vi vill önska alla medborgare och medarbetare i Osby kommun en härlig jul och ett sprudlande gott nytt år 2016!

Marika & Petra

Bild