Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Nya tag med kommunens målarbete

Susanne Rönnefeldt Berg har jobbat inom Osby kommun i flera år. Hon finns sedan 1 oktober på en ny tjänst och då som utredare. Där kommer hon att ha flera olika uppdrag och roller.

Hon ingår i kommunchefens stab och ska ansvara för kommunens internationella arbete och samordna EU-frågor. Det kan då till exempel handla om att bevaka EU-medel som Osby kommun har möjlighet och rätt att söka. Vidare kommer Susanne att jobba mycket med statistik och omvärldsbevakning. Här ska hon bland annat att kartlägga och utreda befolkningsstatistik i kommunen, in-och utflyttning, pendling med mera.

Fokus på kommunens målarbete

Ett viktigt uppdrag och som Susanne ska ta nya tag med, är kommunens målarbete. Här handlar det om att bryta ner Osby kommuns uttalade vision till konkreta mål. Susanne är även sekreterare i Rådet för trygghet och hälsa och sitter med i Skånetrafikens tjänstemannagrupp.
- Jag ser verkligen det här som en spännande utmaning. Jag har varit i kommunen i flera år och tycker att jag kan organisationen väl. Det ska bli roligt att jobba med alla dessa olika områdena som ingår i min nya tjänst som utredare, säger Susanne

Bild