Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Osby kommunala musikskola

Välkommen till Musikskolan i Osby kommun. Vi erbjuder ett varierat utbud av kurser för barn och unga som vill delta i en musikalisk verksamhet efter skoltid. Är man vuxen och spelsugen finns det möjlighet till undervisning i mån av plats. Tillsammans skapar vi möjligheter att ha kul och utvecklas inom musik. Undervisningen kan vara i form av individuella lektioner, grupplektioner, i projektform, KulturCrew helg- och lovaktiviteter.

Det finns möjlighet att ansöka om ledighet för att gå ifrån sin vanliga skolverksamhet till lektion i Musikskolans verksamhet. Som alltid, är det varje enskilt barns bästa som gäller. Därför är det just en individuell bedömning som rektorer på respektive skola gör.

För att ansöka går du in på länken till höger på denna sida som heter: Rutin för deltagande i den kommunala musikskolan. Där finns rutinerna förklarade och du kan gå vidare till ansökningsblanketten. Är det något du undrar över kan du fråga om!

Händer som spelar på ett piano

Vi har kö på en del ämnen medans det fortfarande finns plats på andra. Du kan göra en Intresseanmälan till kurser.

Våra egna lokaler ligger på Hasslarödsvägen 12 i Osby, men vi bedriver undervisning runt om i kommunens skolor.

Välkomna!

Musikskolan i Osby önskar alla en fin och glad sommar. Gamla elever kommer som vanligt att kontaktas av musiklärare vid terminsstart. Då får du veta vilken lektionstid som finns och eventuella nyheter för läsåret. Ni som står i kö och önskar plats blir kontaktade så fort det finns en ledig plats på det ämne som du önskat. Vi ses då!

Varmt välkomna till oss på Musikskolan!

trumpeter

Kontakt

  • Jörn Engkvist
    Rektor Parkskolan 7-9
    0479-52 84 83
    jorn.engkvist@osby.se

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.