Månadsbrev från Åsa Klinthage Andersson/Musikskolechef

Januari

Januari och år 2022 i kalendern. Ett gott, härligt och friskt musikår, är vad vi alla hoppas på.

Jag kommer, under denna fliken Aktuellt, varje månad skriva lite om vad som händer på Osby Musikskola. Är det något som väcker nyfikenhet eller som du undrar över, pratar du såklart med mig eller med någon av musiklärarna.

Vi kommer starta undervisningen onsdagen den 12 januari. Vi kör enligt det schema som varit under höstterminen, om man inte får annat besked av sin musiklärare. Några som stått i kö en tid kommer att ha glädjen att få börja en kurs på Musikskolan nu undervårterminen och kommer att bli kontaktade av undervisande musiklärare under vecka 2. Välkomna till oss!

Pandemiläget då? Ja, aktuell information finns som vanligt att läsa på kommunen hemsida osby.se. Det är något som vi alla vid det här laget vant oss att förhålla oss till.

Jag vill också få med lite aktuella datum. Jag kommer fylla på fortlöpande, så gå gärna in och kolla. "I dessa tider" kan kan det ju också handla förändringar som handlar om covid-restiktioner.

1/2 - Lärarna har Länsstudiedag/ Ingen undervisning eller orkesterrepetition

14/2 - Alla Hjärtans-dagskonsert Musikskolans KulturCrew lovar en svängig och kärleksfull konsertupplevelse, kl. 18.30 Hasslarödsskolans konsertsal

+ Föräldraföreningen Con Brios årsmöte hålls in anslutning till konserten

16/2 - Lärarna har halv studiedag, på eftermiddagen. Ingen undervisning från kl. 12.00

Vecka 8 - Sportlov

Vi hörs och ses! / Åsa


Illustration av instrument

Text