Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Translate

Osby kommunala musikskola

Musikskolan i Osby är  musikaliska mötesplatser för barn och unga i hela Osby kommun. Vi är även glada för alla vuxna som söker sig till oss för undervisning och delaktighet i vår verksamhet.  Vi vill vara en tongivande och aktiv del i Osby kommuns rika kulturliv. Vi erbjuder ett brett urval av kurser, ensembler och projekt.

Välkomna till oss!

 

 

Glad sommar önskar Musikskolan!

Nu står vi i startgroparna för ett nytt läsår, 2020-2021. Vi kommer att satsa på fler kurser och nya grupper.

Är man nyfiken på våra kurser, instrument, musiklärarna eller bara vill kolla om Musikskolan är något för dig så är man välkommen att kontakta oss eller varför inte komma på någon av våra Info-kvällar. Information finns fortlöpande här och på Kultur och Fritids Facebooksida. Om man så önskar kan man höra av sig till Musikskolan och bestämma en egen tid för info och träff med Musiklärare. Maila Musikskolechef Åsa Klinthage Andersson, så fixar vi. 


Välkomna på informationskvällar i Musikskolans lokaler på Hasslarödsskolan i Osby samt en kväll på Örkenedsskolan i Lönsboda!

  • Måndag 7/9 kl. 17-18.30 Gitarr/bas/slagverk
  • Onsdag 9/9 kl. 17-18.30 Blås- och stråkinstrument
  • Torsdag 10/9 kl. 17-18.30 Sång/piano/TEXT-SÅNG-DRAMA-projekt
  • Lördag 12/9 kl. 11-12 Info om grupper och kurser för yngre elever, Gitarrgrupp, Pianogrupp, Brassrytmik och Slagverksensemble. Vi kommer att berätta om en Föräldrautbildning som kommer att bli hjälp och inspiration till er vuxna som vill lära mer om hur man kan lära sig musik och hjälper sitt barn på bästa sätt. Vem vet, kanske man börjar lära sig ett instrument tillsammans med sitt barn eller kanske barnbarn... Utbildningen kommer att vara upplagd så att man kan komma en gång eller flera och det blir ett par ggr per termin. Ledare kommer att vara Musiklärare Lars Ward som också bjuder in  gäster.  
  • Måndag 14/9 kl. 17-18.30 Alla instrument och kurser presenteras i Lågstadiedelen Örkenedsskolan /Lönsboda

Information om ev. ändringar finns här och på Kultur och Fritids Facebooksida. Arrangemangens upplägg kommer att arrangeras med hänsyn till Covid19-läget!

Nyheter:

Välkomna till våra nya grupper till Höstterminen 2020

Arkiv

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.