Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun

Öppen förskola och babycafé

På Lilla liten, Osby kommuns öppna förskola, finns en fin utegård med rutschkana, sandlåda och gungbil. Inomhus finns utrymme för olika aktiviteter.

Varmt välkomna till Öppna förskolan Lilla liten!

Från och med fredagen den 15 oktober är det öppet inomhus på Lilla liten alla vardagar i veckan. Fram tills dess ses vi ute på innergården måndag, onsdag och fredag samt inomhus tisdag och torsdag. Medtag gärna eget fika, Öppna förskolan bjuder på kaffe och te.

Vad är den öppna förskolan?

Den Öppna förskolan är en träffpunkt med kompletterande förskoleverksamhet som är öppen för alla barn 0-6 år i vuxens sällskap. Den pedagogiska verksamheten är kostnadsfri och leds av en förskollärare. Här är de vuxna delaktiga och har ansvaret för sina barn.

Den Öppna förskolan är en mötesplats dit du kan gå när du är hemma med ditt barn. På Öppna förskolan får barnen möjlighet att träffa andra barn och du som förälder knyta nya kontakter. Här finns även möjlighet att rådfråga personal i medicinska eller i sociala frågor.

Det behövs ingen föranmälan för att komma till våra aktiviteter, det är bara att komma som man är. Undtaget är särskilda arrangemang där det kan vara möjligt att vi vill ha en anmälan att ni kommer.

Babycafé

På babycaféerna finns förutom förskollärare även personal med från de olika verksamheterna på Familjecentralen, mödrahälsovården, barnhälsovården samt social rådgivning.

  • FREDAGEN DEN 15 OKTOBER går vi över till inneverksamhet på Lilla liten alla vardagar i veckan!
    Det kommer fortsättningsvis finnas möjlighet att leka ute på gården för den som vill. Varmt välkomna in på Familjecentralen!

 

  • Tisdagen den 19 oktober ses vi på biblioteket för att träffa Isebell, barnbibliotikarie, och höra babysaga med våra yngsta! Ingen samling på Lilla liten utan vi ses på biblioteket kl. 13-15. Adress: Östra Järnvägsgatan 16
  • Lilla liten använder inte längre Facebook.
    Aktuell information kommer istället förmedlas här.

 

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.

Adress:

Marklundavägen 8E, Osby

Öppettider

Öppettider på Öppna förskolan

Måndag:
10.00-12.00 (0-6 år med vuxen)

Tisdag:
13.00-15.00 ( 0-1 år med vuxen)

Onsdag:
13.00-15.00 (0-6 år med vuxen)

Torsdag: 
10.00-12.00 (babycafé, 0-1 år med vuxen)

Fredag:
10.00-12.00 (0-6 år med vuxen)


STÄNGT följande dagar:

  • Tisdagen den 26 oktober
  • Onsdagen den 27 oktober
  • Torsdagen den 18 november