På osby.se används kakor, bl.a. för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webb om du accepterar kakor.

Du är här: Hem / Uppleva & göra / Simhallar / Lönsboda simhall
Lyssna

Lönsboda simhall

Lönsboda simhall bassängen

Välkomna till Lönsboda Simhall, simhallen där vi sätter alla badgäster i centrum för en trevlig upplevelse.

Vi har en 25-metersbassäng och en grundare undervisningsbassäng. I 25 metersbassängen har vi  1m och 3m sviktar. Undervisningsbassängen har varierat djup så vi kan ha både babysim och rehabbad, det är alltid minst 32 grader varmt i denna bassäng.

När man har fyllt 7 år och kan simma 200 meter får man vara själv i simhallen. Uppfyller man inte detta måste man vara i betalande vuxens sällskap.

Vi kan och vi erbjuder simundervisning till skolans alla elever. Vi samarbetar och bokar in föreningar efter deras önskemål. Vi arrangerar en mycket populär vattengympa där programmen alltid är varierande. Vi hälsar alla badgäster välkomna med ett glatt leende. Under simhallens öppettider finns det alltid 2 motionsbanor att simma på förutom på torsdagar då vi simmar i hela bassängen. Vissa torsdagskvällar så höjer vi dessutom kvalitén i bastun då vi kör dofter av olika slag – arombastu.

Vi har en mycket uppskattad undervisningsbassäng (lilla Lagunen) där alla barn kan bada. Det är alltid varmt vatten ca 32 grader och på onsdagar och torsdagar är det "mycket" vatten. För de lite större så är alltid 1m och 3m svikten öppen och kanske kan det hända att PLUTO gör entré när man minst anar det.

För att förgylla tillvaron ännu mer så har kiosken öppet där glass, chips, kaffe och godis finns att inhandla.

Sidan granskad: 2014-03-11

Kontakt